Samenwerken kan een uitdaging zijn!

Denk jij ook weleens “waarom gedraagt zij zich zo?” of “kan hij dat niet op een andere manier zeggen?”.  Je bent verbaasd of geïrriteerd.

Samenwerken kan een uitdaging zijn. In samenwerking tussen mensen ontstaat soms onbegrip en miscommunicatie. Mensen, dus ook jij en je collega’s, verschillen van elkaar. Die verschillen zitten o.a. in de manier waarop we reageren, ons voorkeursgedrag en onze manier van communiceren.

Beter begrip van jezelf en van de ander!

DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Een DISC assessment geeft je ook meer inzicht in jezelf.

Bij WinWinWerkt  gebruiken wij een DISC assessment als start van een succesvolle ‘bloeiende’ werkrelatie. Lees meer… Assessment DISC WinWinWerkt.

Janine Fidder van Zelf Doen training en coaching is de partner van WinWinWerkt bij het toepassen van de DISC assessment in het kader van recruitment (nieuwe medewerker en leidinggevende).  Janine is een ervaren teamcoach en doet dit uitstekend voor hele teams.

Maak van je medewerkersteam een TopTeam!

Om in het kader van deze inspiratiewebsite  TopTeam voor MKB te blijven! DISC is een uiterst effectieve tool om de onderlinge samenwerking te versterken. Dit leidt tot betere prestaties, meer werkplezier en zo zijn er nog wel een paar voordelen te noemen.

  • Betere communicatie en samenwerking door meer kennis en begrip van elkaars voorkeuren;
  • Benutten van de aanwezige kwaliteiten en betere resultaten behalen;
  • Zichtbaar maken van communicatie- en gedragspatronen;
  • Bevordering van de diversiteit binnen de organisatie.

Wil je jouw TopTeam realiseren? En om dit te bereiken meer weten over teamcoaching met DISC? Neem dan contact op met Janine Fidder.

Wil je een TopMedewerker binnenhalen? En de werkrelatie tussen nieuwe medewerker en leidinggevende succesvol van start laten gaan? Neem dan contact op met Michal van Dantzig. En download het gratis e-book ‘Succesvol werven van TopMedewerkers’ van deze inspiratiewebsite.

No comments yet.

Geef een reactie