Zijn jouw medewerkers bevlogen?

Zelden kom ik ondernemers tegen die niet bevlogen zijn. Als ondernemer heb je zeggenschap over de inhoud van jouw werk. Jouw succes komt voort uit het feit dat je dingen doet waar je goed in bent (talent) en waar je plezier in hebt.  Dat creëert bevlogenheid. Maar hoe zit dat met jouw medewerkers?

Een ‘bevlogen medewerker zijn’ is minder vanzelfsprekend.  Als werknemer heb je minder zeggenschap over de inhoud van je werkzaamheden. In de praktijk van alledag is er weinig tijd en aandacht om de talenten van medewerkers volop te benutten. Jammer!

Zoals geluksprofessor Leo Bormans zegt in zijn interview ‘Hoe beter je medewerkers in hun vel zitten, hoe beter de resultaten van je bedrijf. Gelukkige medewerkers zijn innovatiever en creatiever, maken minder fouten, melden zich minder vaak ziek en zijn ook nog eens loyaler.’

Ik kan dit alleen maar beamen. Het is de strekking en de intentie van deze inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Wil je een team van bevlogen medewerkers? Dat kan!

Als werkgever kan je veel doen aan de bevlogenheid van je medewerkers. Niet alles, de medewerker speelt zelf een belangrijke rol. Maar je kan het wel faciliteren.

Bevlogen medewerkers

Bevlogen medewerkers

In het Team Magazine van MKB nederland lees je 10 tips voor meer bevlogenheid van je medewerkers. De tips krijg je van Maurits Bruel, de schrijver van het boek ‘de geluksfabriek, binden en boeien van medewerkers’.

Ga naar het Team Magazine.

Als je op de Week van de Ondernemer bent geweest, dan heb je beide heren mogelijk horen spreken en iets van hun bevlogenheid meegekregen.

Gratis e-book Succesvol werven van TopMedewerkers

Een team dat bestaat uit bevlogen medewerkers begint met het werven van nieuwe medewerkers op basis van talenten, drijfveren en passend bij de bedrijfscultuur. Hoe je dat succesvol doet lees je in het e-book dat je gratis kunt downloaden van deze website.

Vind je dit blog interessant? Deel het dan zodat ook anderen er kennis van nemen. Dank je wel.

Tot ziens, Michal

Download het gratis e-book en maak gebruik van het gratis adviesgesprek

, ,

No comments yet.

Geef een reactie