De zwakste schakel is een sterke!

Als MKB-ondernemer en werkgever sta je middenin je team. Medewerkers die goed functioneren zijn min of meer vanzelfsprekend. Een slecht functionerende medewerker trekt meer je aandacht. Het is een dagelijkse ergernis die voelbaar is op verschillende terreinen zoals financiën, werksfeer, functioneren van het team, ontevreden klanten et cetera. Herkenbaar?

Als ondernemer wil je bezig zijn met de groei van je bedrijf. Je medewerkersteam is belangrijk om jouw ambities waar te maken. Wat jij nodig hebt is een  TopTeam.

Een TopTeam begint met medewerkers binnenhalen die uitstekend passen in de functie die zij gaan uitoefenen. Medewerkers die een waardevolle aanvulling zijn op je team.

In 12 stappen TopMedewerkers binnenhalen op een vacature

Succesvol werven en selecteren van TopMedewerkers betekent dat je een efficiënt en effectief werving en selectieproces doet die jouw ideale kandidaat voor de vacature gaat binnenbrengen. Efficiënt wil zeggen dat het je zo weinig mogelijk tijd kost en geen tijd wordt verspild. Effectief betekent dat er voldoende aanbod van goed passende sollicitanten is, zodat je in staat bent om een zorgvuldige en afgewogen keuze te maken voor jouw toekomstige TopMedewerker.

Stap 1 t/m 6 (voorbereiding) lees je in het e-book dat je gratis kan downloaden vanaf deze website. Als je het e-book hebt gelezen dan kan je aan de hand van een actuele vacature gratis advies krijgen over 1 van de 12 stappen. Lees meer… gratis adviesgesprek.

Dit zijn de 12 stappen:

1. Voorbereiding werving en selectieproces
2. Functie
3. Kwalificaties
4. Talenten en competenties
5. Bedrijfscultuur
6. Doelgroep ideale kandidaten
7. Vacaturetekst
8. Grote zichtbaarheid vacature
9. Voorselectie
10. Sollicitatiegesprekken
11. Afronding werving en selectieproces
12. Warm welkom

Download gratis het e-book ‘Succesvol werven van TopMedewerkers’

Vul je naam en e-mailadres in. Je ontvangt het gratis e-book dan in je mail. Nog wel even op de activeringslink klikken. Heb je het niet binnen enkele minuten ontvangen, check dan even je spambox.

Veel leesplezier en succes met de uitvoering van je werving en selectieproces!

Michal

PS. Als je dit blog en het gratis e-book interessant vindt,  dan is het dat waarschijnlijk ook voor andere ondernemers en HRM professionals. Fijn als je het wilt delen op sociale media. De ‘delen’ buttons staan hieronder.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie